Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Megújult az óbudai közterület-felügyelet honlapja

2018. január 23., 10:35

Átalakult a szervezet weboldala, amelyen új, felhasználóbarát felületek szolgálják a III. kerületben élők tájékozódását. Emellett az OBKF elindította Facebook oldalát is.

Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelete megújult honlapja számos olyan funkcióval bővült, melyek elősegítik a gyorsabb ügyintézést: a „bejelentés” menüpontban közvetlenül kapcsolatba léphetünk a közterület-felügyelettel, míg az „elszállított jármű-kereső” azonnal segítséget nyújt az autótulajdonosoknak. A weboldalon megnézhetjük a térfigyelő kamerák pontos helyszínét, cím szerinti felsorolásban és térképes formában egyaránt. Az ÓBKF fontosnak tartja, hogy bevonja az Óbuda-Békásmegyeren élőket a közterületi ügyekbe, ezért a honlapon párbeszédet kezdenek az illegális hulladék-lerakás, a szemetelés; az állattartási szabályok betartása; valamint a közterületek illegális használata miatt keletkező problémák kapcsán.

Nemcsak személyesen vagy telefonon, hanem online is elérhetőek vagyunk. Az új obkf.hu weboldalon az érdeklődők ezentúl gyorsabban és egyszerűbben böngészhetnek a tartalmak között. A közösségi oldalainkat követve a lakosok naprakész információt kaphatnak a kerületet érintő közterületi ügyekről.” – mondta Rácz Ferenc Péter, az ÓBFK igazgatója az új weboldalról.

A weboldal folyamatosan frissülő „hírek és információk” menüpontjában tájékozódhatunk az aktuális közlekedési helyzetről, forgalmi változásokról, illetve naprakész információt kaphatunk a kerületben történő és a felügyeletet érintő legfontosabb eseményekről. Ezek a tartalmak elérhetőek lesznek az ÓBKF közösségi oldalain is, hiszen egyre gyakrabban használjuk ezeket a platformokat a napi tájékozódásra. A hasznos információk mellett kerületi érdekességekkel, eseményekkel, illetve játékokkal is várják az érdeklődőket.

 „Letisztult arculattal, részletes és pontos információkkal, számos interaktív felülettel szeretnénk könnyebbé tenni Óbuda-Békásmegyer lakosai számára az ügyintézést.” – emelte ki Rácz Ferenc Péter, az ÓBFK igazgatója az új weboldal kapcsán. Amennyiben bejelentést szeretnénk tenni a közterület-felügyeletnél vagy segítségre van szükségünk, a bejelentés funkció mellett a honlapon megtalálható az ÓBKF készenléti ügyeletének telefonszáma, ahol ügyfélszolgálati időn kívül diszpécserek állnak a lakosok rendelkezésére, illetve a körzeti megbízott munkatársainak elérhetősége, így közvetlenül is felvehetjük a kapcsolatot az illetékes járőrrel. A weboldalon mindezek mellett pontos információt kaphatunk a szervezet legfontosabb hatásköreiről, megtekinthetjük a felügyelet éves beszámolóját. A „karrier” című menüpontban pedig nemcsak az aktuális állásajánlatokat lehet megtekinteni, de önéletrajzunk feltöltésével azonnal pályázhatunk is a meghirdetett pozíciókra.

www.obkf.hu

www.facebook.com/obkf3

www.instagram.com/obkf3