Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Mozgásban a város: teljesítménytúra a Budai-hegyekben

2015. október 9., 15:00

A Szabadidő, szeretem! idei utolsó rendezvényét, az Őszi Óbudai Teljesítménytúrát 2015. október 11-én rendezik meg. Felkészültségnek megfelelően három táv táv – 20, 15 és 6 km – közül lehet választani.

A 2015. évi Szabadidő, szeretem! utolsó rendezvényét az Őszi Óbudai Teljesítménytúrát 2015. október 11-én rendezi meg az Óbudai Sport Kft. Mindenki felkészültségének megfelelően most először 3 táv – hosszú (20 km) rövid (12 km) és új, családi túra (6 km) – közül választhat.

Várják a tiszta hegyi levegőt kedvelő, mozogni szerető régi és új résztvevőinket egy utolsó közös természetben eltölthető sportnapra. A túraútvonal a Budai-hegyek erdei útvonalán halad végig, nem verseny, így bőven jut idő megcsodálni az erdőt.

A részvétel ingyenes, de a rajállomásokon nevezéshez kötött! A túra menetlapjait a rajtállomásokon lehet átvenni, melyeket mindhárom táv esetében az összes ellenőrző ponton érvényesíteni szükséges. A túrázókat, a megtett távok célállomásánál a Csúcshegyi Vendégházban frissítő itallal és idén először meleg étellel, egy tartalmas levessel várják.

A térképek az alábbi linkeken letölthetőek:

Családi táv útvonala
Rövid táv útvonala
Hosszú táv útvonala

őszi túra