Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Müller Istvánnétól, az OSZSZI vezetőjétől búcsúzunk nyugdíjba vonulása alkalmából

2021. július 20., 16:48

A kerületi színvonalas idősellátás megszervezésében és irányításában eltöltött több évtizedes munkáját köszöntük meg Müller Istvánnénak, az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény (OSZSZI) vezetőjének. Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötte dr. Kiss László polgármester.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat idősbarát fenntartóként működik, és intézményeiben integrált formában biztosít a kerület nyugdíjas lakosságának magas színvonalú ellátást. Ennek megszervezésében és irányításában Müller Istvánnénak, vagy ahogyan kollégák és ellátottak egyaránt szeretettel szólítják, Pannikának hosszú évtizedes, elhivatott munkája fekszik, amiért több ízben részesült elismerésben, többek között Budapestért díjjal tüntették ki.

Müller Istvánné mindig is vallotta, az általa vezetett intézmény célja, hogy Óbuda-Békásmegyer nyugdíjas lakói aktív résztvevői maradjanak közösségünknek, és megőrizzék testi-lelki egészségüket. Ezt a példamutató, hiteles munkát köszönte meg most dr. Kiss László polgármester az önkormányzat nevében oklevél és virágcsokor átadásával.

Hálásak vagyunk Müller Istvánnénak, Pannikának, és tervezett aktív nyugdíjas éveihez sok örömöt, sok erőt kívánunk.

 

dr. Kiss László és Müller Istvánné