Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Multifunkciós közösségi tér Békásmegyeren

2016. március 4., 12:01

Friss hír a kivitelezési munkálatokról, megkezdődtek a lezárások.

Ahogy arról az Óbuda újság február 23-ai számában is és a Városfejlesztő honlapján is olvashatták, március 1-vel elindultak a Heltai tértől északra fekvő területen zajló kivitelezési munkálatok. A kivitelező a legutóbbi tájékoztatásunk óta módosított a kivitelezési ütemterven, hogy a munkálatokat még zökkenőmentesebben lehessen végrehajtani. Ennek következtében – ahogy azt az alábbi térkép mutatja – már március elején lezárásra kerül a hosszanti sétány és a házak közötti zöldterület, és ez várhatóan a kivitelezés teljes ideje alatt így marad. Közlekedni a terület szélein található járdákon lehet ebben az időszakban. A házakhoz való ki- és bejárás természetesen végig biztosítva lesz.

Heltai kiviztelezés márc.1A fejlesztés részeként a most lezárt területen kívül megújulnak a Madzsar József utcai és Heltai tér felőli parkolók és a Szolgáltatóház körüli területek is. A Madzsar utcai buszmegállóhoz is szilárd burkolaton lehet majd eljutni, és a mostani lezárással még nem érintett járdafelületek felújítására is sor fog kerülni. Ehhez további korlátozásokra lesz majd szükség, amelyekről – többek között – az Óbuda Újságban adunk majd számot. Friss híreinkről és a projekt fejleményeiről a www.obvf.hu honlapon olvashatnak.

A beruházás eredményeként Békásmegyer egyik központi területe válhat értékes és élhető közösségi térré. Köszönjük, hogy az ehhez szükséges munkálatok kényelmetlenségeit türelemmel és megértéssel fogadják!