Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Nagy értékű adományt kaptak intézményeink a kerületben élő vietnámiak közösségétől

2021. december 15., 17:14

Az Óbuda-Békásmegyeren élő vietnámi közösség szerda délután ünnepélyes keretek között adott át három laptopot és három projektort az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény, az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ, valamint az Óbudai Meseerdő Óvoda vezetőjének.

A kerületben élő vietnámi közösség által szervezett adományozás ünnepélyes átadóján a kerületi vietnámi közösség képviselői, valamint a Magyarországi Vietnámiak Egyesületének elnöke, Vu Quy Duong és az ügyvezető alelnök, Phung Kim San is részt vett, hogy együtt adják át az adományokat a kerületben működő intézményeink vezetőinek.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat képviseletében Béres András alpolgármester is részt vett az eseményen.

Az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény részéről az intézményvezető, Haskóné Alker Annamária, az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ részéről Busi Zoltán intézményvezető, az Óbudai Meseerdő Óvoda részéről pedig Halasi Erika óvodavezető vette át a felajánlott laptopot és a hozzá tartozó projektort.

Vu Quy Duong elnök az adományok átadásakor elmondta, örömmel támogatják a kerületben és a hazánkban élőket, ezzel is szeretnének köszönetet mondani az itt élő embereknek.

Az intézményvezetők is megköszönték a kerületi vietnámi közösség nagyvonalú felajánlását, és elmondták, hogy mindhárom intézményben nagyon jó szolgálatot tesz majd a projektor és a laptop is. Béres András hangsúlyozta: nagyon fontos, hogy a közösségeink, az intézményeink közötti megállapodásokat tartalommal töltsük meg, hogy valóban ismerjük meg egymást, és számíthassunk egymásra. Busi Zoltán a Rehabilitációs Központ ellátottjainak saját kezű adományát nyújtotta át a jelenlévőknek, megköszönve a felajánlásokat, valamint kellemes ünnepeket kívánva.

Hálásan köszönjük az Óbuda-Békásmegyeren élő vietnámi közösség felajánlását!