Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Negyvenöt évnyi munka a gyermekek mosolyáért – Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntöttük dr. Hermány Margit gyermekfogász főorvost

2021. június 30., 10:21

Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntük meg dr. Hermány Margit, a kerületi gyermekfogászat szakmaiterület-vezető főorvosának több évtizedes áldozatos munkáját.

Két ember között a mosoly a legrövidebb út, szokták mondani. Ezért is különösen fontos fogaink egészsége és szépsége. Dr. Hermány Margit, a Szent Margit Rendelőintézet szakmaiterület-vezető főorvosa sokat tett osztályvezetői munkája során azért, hogy a harmadik kerületi gyerekek fogai egészségesek, mosolyuk a lehető legszélesebb lehessen.

Dr. Hermány Margit – aki az idei magyar egészségügy napja alkalmából Igazgatói Dicséretben részesült – negyvenöt évnyi gyermekfogászati munkáját mindig nagy empátiával végezte, így megalapozta a gyermekek dentális egészséghez, valamint a fogászati kezelésekhez fűződő jó viszonyát.

Önkormányzatuk díszoklevéllel és virággal köszöntötte és köszönte meg elhivatottságát, helytállását, több évtizedes példaértékű munkáját. A főorvosnő munkatársai pedig ígérik, hogy folytatják a minőségi munkát, és ugyanazok mentén az értékek és irányok mentén dolgoznak, amelyeket tőle kaptak, tőle tanultak.

Hálával tartozunk dr. Hermány Margitnak, és további minden jót kívánunk!

 

Dr Budai, Dr. Hermány, Szente Zsuzsa és a polgármester

dr. Budai András ügyvezető igazgató, Szente Zsuzsa ápolási igazgató és dr. Kiss László Óbuda-Békásmegyer polgármestere adták át rendelőintézetünk Igazgatói Dicséretét dr. Hermány Margit főorvosnak az idei Semmelweis-napon