Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Negyvenöt évnyi munkáját köszöntük meg dr. Hermány Margit gyermekfogásznak

2021. július 20., 16:40

Dr. Hermány Margitnak, a kerületi gyermekfogászat szakmaiterület-vezető főorvosának több mint négy évtizedes elhivatott munkáját köszönte meg dr. Kiss László polgármester. Nyugdíjba vonulása alkalmából búcsúztunk a főorvosnőtől.

Dr. Hermány Margit, a Szent Margit Rendelőintézet szakmaiterület-vezető főorvos rendkívül sokat tett munkája során azért, hogy a harmadik kerületi gyerekek fogai egészségesek legyenek. Azért dolgozott, hogy a fogászati megelőzésre és ellátásra a gyermekek és a fiatalok az egészségmegőrzés fontos részeként tekintsenek. És ő valóban kiemelkedő eredményeket ért el hivatásában. Hiszen a gyermekek gyógyítása mellett minőségi munkájával példát mutatott kollégáinak, és támogatta szakmai fejlődésüket.

Dr. Hermány Margitot – aki az idei magyar egészségügy napja alkalmából Igazgatói dicséretben részesült – negyvenöt évnyi gyermekfogászati munkája elismeréseként dr. Kiss László polgármester Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat nevében oklevéllel és virággal köszöntötte, és köszönte meg elhivatottságát, helytállását, szakmai példamutatását.

Hálával tartozunk dr. Hermány Margitnak, és további minden jót kívánunk!

 

dr. Kiss László és dr. Hermány Margit