Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Nézzen utána, Önnek ki a területi felügyelője – Módosult körzethatárok, személyi változások

2021. október 4., 12:43

Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet arról tájékoztatja a kerület lakóit, hogy személyi változások történtek a területi felügyelők állományában, illetve az egyes körzetek határai is módosultak. Mutatjuk, hol nézhet utána a pontos részleteknek.

A területi felügyelők feladata Óbuda-Békásmegyer közigazgatási területén többek között egy meghatározott körzetben az általános közterület-felügyelői feladatok ellátása és az egyenruhás jelenlét. Emellett munkájuk része az általános rendezettség biztosítása is a számukra kijelölt körzetben, továbbá közreműködés meghatározott bűnmegelőzési feladatok végrehajtásában.

A területi felügyelő szolgálattal a célunk a közterület-felügyelet állandó, közvetlen kapcsolatának kialakítása és fenntartása a lakosokkal.

Ha a közterületek rendjével és tisztaságával kapcsolatos észrevétele van, keresse a lakóhelyéhez tartozó területi felügyelőt, és írjon a megadott e-mail-címre, vagy keresse a felügyeletet a megszokott, a nap 24 órájában hívható 453-2618-as telefonszámon.

Keressen rá az oldalon, hogy Önnek ki a területi felügyelője: https://obkf.hu/teruleti-felugyeloink/

 

területi felügyelő