Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Szatírt rögzített a térfigyelő kamera Óbudán

2019. szeptember 28., 18:21

Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelete egy szatírt észlelt a térfigyelő kamerarendszerén keresztül, Bús Balázs polgármester az ügy kapcsán azonnal feljelentést tett és fokozott köztéri jelenlét biztosítását kérte a kézre kerítésig.

A mai napon a Polgármesteri Hivatalhoz bejelentés érkezett, hogy a kerületben többen láttak egy férfit az elmúlt napokban, aki közterületen  szeméremsértő magatartást tanúsított. A férfi általában parkokban, magát egyáltalán nem elrejtve végezte szeméremsértő tevékenységét. Bús Balázs polgármester Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletét arra kérte, hogy haladéktalanul nézzék vissza a térfigyelő kamerák felvételeit továbbá, hogy biztosítsanak megerősített járőrszolgálat a köztereken. 

 felügyelők megtalálták a kérdéses felvételt, amely alapján a polgármester és a Közterület-felügyelet feljelentést tett a  férfi ellen, mert Óbuda közterületein  nem tolerálható semmilyen deviáns viselkedés, amely veszélyezteti az itt élők testi vagy lelki biztonságát.

A polgármester továbbá arra kéri a lakosságot, hogy amennyiben látják a férfit, biztonságuk érdekében azonnal hívják a rendőrséget, vagy az óbudai Közterület-felügyeletet  a 06 1 453-2618-as bejelentőszámon.