Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Óbudai Sportágbörze május 22-én

2016. május 15., 08:00

Május 22-én vasárnap 9-15 óra között, új helyszínen, az Academy Golf Budapest területén kerül megrendezésre a már minden évben jelentkező Óbudai Sportágbörze.

sportagvalaszto_2016_A3A Sportágbörzén a III. kerületi sportegyesületek kapnak lehetőséget a bemutatkozásra. A rendezvényen 30 egyesület, számos sportágban képviselteti magát. A sportbemutatókon az érdeklődők aktív részesei lehetnek a programoknak, kipróbálhatják a sporteszközöket, a sportágakat, így pozitív sportélményeket szerezhetnek. A színpadon tematikus sorrendben minden egyesület bemutatkozik, ezt követően standjuknál kínálnak lehetőséget az egyesülettel való megismerkedésre.

A rendezvény elsősorban a fiatalokat célozza, ez alkalommal ismét lehetőségük lesz az iskoláknak, hogy elnyerjék a Legsportosabb Óbudai Iskola díját és az azzal járó 100.000 Ft értékű sportszerfelajánlást. Azt az intézményt díjazzák, ahonnan a kijelölt öt állomáson (jégkorong, torna, baseball, karate, ugráló kötél sportok) a legtöbben vesznek részt a feladatok elvégzésében.

A rendezvény ideje alatt a Szent Margit Rendelőintézet ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokat és tanácsadást tart, melynek során szájüregi szűrést, In Body testösszetétel mérést, vérnyomásmérést, táplálkozási tanácsadást, helyes testtartás vizsgálatot végez.

Helyszín: Academy Golf Budapest (1037 Budapest Perényi út 6.)