Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Óbudai szenior sportnapunkon remek hangulatban több mint száz versenyező állt rajthoz

2022. május 12., 10:34

Óbudai szenior sportnapon vettek rész az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény idősklubjainak tagjai. A 21 lelkes csapat változatos versenyszámokban indult, szép eredményeket elérve, élményekkel gazdagodva.

„Ma ünnepelünk, ünnepeljük, hogy ismét együtt lehetünk, hogy ismét közösen sportolhatunk, hogy két év szünet után újra megrendezhetjük a szép hagyományokkal bíró óbudai szenior sportnapunkat – mondta Haskóné Alker Annamária, a szervező Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény vezetője köszöntőbeszédében.

Nyugdíjasklubjaink összesen 21 ötfős csapatot indítottak az Óbudai Kaszások Kosárlabda Akadémia sporttelepén megrendezett, idei szenior sportnapunkon. Így több mint száz kerületi sportolni szerető klubtagunk vett részt a változatos versenyszámokban.

Dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere szintén üdvözölte a sportnapon rajthoz állókat: „Köszönjük, hogy időről időre megmutatják nekünk, a kreatív időtöltés nem függ az életkortól, és az aktív, tevékeny időskor – akinek csak van rá lehetősége élni vele – élményekben és sikerekben gazdaggá tehet.”

Az egész délelőttön át tartó, jó hangulatú csapatversenyekben számos szép eredmény született. Minden dobogós és minden részt vevő klubtagunknak szívből gratulálunk!

Ahogyan a szenior sportnap díszvendége, a versenyszámokhoz is csatlakozó Beck Monika, a Szív Futónagykövet Magyarország cím tulajdonosa fogalmazott: „Ennek az eseménynek mindenképpen elviszem a hírét. A Szent Margit Kórházban dolgozom, munkám során sokat beszélgetek betegeinkkel arról, hogy mi mindent, milyen komoly eredményeket lehet elérni életmód-változtatással. Mesélek a mai, élménydús napról pácienseinknek, hogy ők is biztatást leljenek az itteni pozitív tapasztalatainkról hallva.”

 

21 lelkes csapat készült az idei óbudai szenior sportnapra

Résztvevőknek és segítőiknek is szívből gratulálunk!

A rajthoz állókat dr. Kiss László is köszöntötte

A csapatok öt versenyszámban mérték össze ügyességüket

A kapura rúgás versenyszámban dr. Kiss László is próbára tette focitudását

A szép sporteredményeket díjakkal is elismertük

Beck Monika, a Szív Futónagykövet Magyarország cím tulajdonosa is részt vett a sportnapon

Haskóné Alker Annamária, a szervező Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény vezetője örömmel adta át a díjakat