Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Ötödik alkalommal rendezik meg értelmi sérültek sportnapját

2015. augusztus 26., 16:36

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ szeptember 10-én rendezi meg felnőtt korú középsúlyos értelmi sérültek számára az Óbudai Rehab Atlétika Kupát.

rehab kupa meghívó 2015Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ immár ötödik alkalommal rendezi meg felnőtt korú középsúlyos értelmi sérültek számára az Óbudai Rehab Atlétika Kupát 2015. szeptember 10-én (esőnap szeptember 17.) a Kalap u. 1. sz. alatt lévő TUE pályán. A fővárosi szociális intézmények közül 10 intézmény ellátottjai, összesen 100 fő versenyző nevezett be a sportprogramra. Szeretettel várunk minden sportrajongót, akik szurkolni, bátorítani szeretnék a versenyzőket. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Az ünnepélyes megnyitó 9:30 órakor kezdődik. A sportprogram fontos része az egészségmegőrző szűrővizsgálatok (testsúly-, vérnyomás mérés, szájüregi vizsgálat, szénmonoxid mérés, életmódváltoztatást elősegítő tanácsadás), melyeket a kerületi Védőnői Szolgálat, a Szent Margit Rendelőintézet, a Rák Ellen Az Emberért, A Holnapért Társadalmi Alapítvány és a kerületi Népegészségügyi Intézet munkatársai végeznek. A versenyt követően Havasi Gábor ad koncertet. Az eredményhirdetésre érkezik Gifló Péter az FSZK Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, valamint várjuk Bús Balázs polgármester urat is.