Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Óvónők és tanítók jubileumi diplomájának igénylése

2016. február 1., 13:00

A III. kerületi lakcímmel rendelkező, tanítóként vagy óvónőként végzett pedagógusok részére az Önkormányzat 2016-ban is segít a jubileumi díszoklevelük igénylésének intézésében. Határidő: február 29.

Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata felhívja a III. kerületi lakcímmel rendelkező nyugalmazott pedagógusok figyelmét, hogy az Önkormányzat a korábbi évekhez hasonlóan 2016-ban is segítséget nyújt a tanítóként vagy óvónőként végzett pedagógusoknak jubileumi díszoklevelük igénylésének ügyintézésében.

50 éve szerzett pedagógus arany,
60 éve szerzett pedagógus gyémánt,
65 éve szerzett pedagógus vas, illetve
70 éve szerzett pedagógus rubin
díszoklevelet kaphat, ha legalább 30 évet eredményesen dolgozott pedagógusként.

A kérelem Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Oktatási Osztályán nyújtható be. A kérelemhez csatolni kell egy rövid szakmai önéletrajzot, első igénylés esetén a diploma másolatát (a másolást és hitelesítést az Osztályon elvégzik), valamint a 30 év pedagógus munkakörben eltöltött munkaviszonyra vonatkozó igazolást, erre a munkakönyv szolgál (arról is fénymásolatot készítenek az Osztályon). Magasabb fokozatú jubileumi diploma igénylése esetén csak az előző jubileumi diploma fénymásolatát szükséges benyújtani a kérelemhez csatoltan.

Kérjük, hogy az igényléseket 2016. február 29-éig az Oktatási Osztályra behozni, illetve beküldeni szíveskedjenek. (1033 Budapest, Fő tér 4.)
A kérelem tartalmazza a kérelmező lakcímét, a telefonszámát, adószámát, TAJ-számát, valamint azt, hogy a kérelmező hány évet dolgozott pedagógusként a kerületben. A diplomák átadása ünnepélyes keretek között történik, előreláthatólag 2016. június 3-án.

Bővebb tájékoztatás Horányi Anna oktatási referenstől kérhető a 4378-548-as telefonszámon.

A tanári diplomával rendelkezők közvetlenül a főiskolán, illetve egyetemen (jogutódján) kérhetik jubileumi diplomájukat!