Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Polgármesteri elismerés kollégánknak, aki kilenc éve a hajós járőrszolgálat tagja

2021. október 1., 11:37

Az Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet és a BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság által közösen működtetett vízi járőr szolgálat mai, idei utolsó munkanapján Óbuda-Békásmegyer polgármestere elismerő oklevelet adott át Kiss László közterület-felügyelőnek, aki 9 éve, a járőrszolgálat indulása óta teljesít szolgálatot a Dunán.

A vízi járőrszolgálat ebben a szezonban május elejétől egészen a mai napig, heti három alkalommal: pénteken, szombaton és vasárnap teljesített szolgálatot. A hajón egy közterület-felügyelő és a Dunai Vízirendészet munkatársa dolgozik együtt.

Kiss László kollégánk az elmúlt 9 évben a hajós szolgálat során nyújtott példamutató és szakmailag kiemelkedő munkájáért részesült elismerésben és jutalomban.

A vízi járőrszolgálat fennállása alatt a felügyelő számos esetben nyújtott segítséget bajba jutott hajósoknak, fürdőzőknek, és műszaki mentésben is részt vett.

Gratulálunk kollégánknak az elismeréshez, és köszönjük a közterület-felügyelet és a vízirendészet idei közös munkáját a III. kerületi Duna-parton!

Dr. Kiss László polgármester átadja az oklevelet Kiss László közterület-felügyelőnek

Kiss László közterület-felügyelő a hajón

Dr. Kiss László polgármester átadja az oklevelet Kiss László közterület-felügyelőnek