Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Programajánló podcastsorozat indult a Mindenki Podcastja csatornán

2021. július 25., 13:16

Új, programajánló podcastsorozatot indítunk Kapcsolódj ki Óbudán! címmel, amelyben hétről hétre Óbuda-Békásmegyer színes programkínálatából mutatjuk be a legizgalmasabbakat.

Elsőként az Óbudai Múzeum programjait ismerhetik meg, azokat, amelyeken az Óbudai Nyár folyamán és a július 31-i Óbudai KultÉjen vehetnek részt az érdeklődők. A műsor vendégei: Orosz Diána művészettörténész, muzeológus és Szundi Anett múzeumpedagógus.

Hallhatunk a múzeum önállóan játszható játékairól, amelyek az egész családnak szólnak, és akár otthon is játszhatók. Izgalmas városi sétákból kapunk ízelítőt, amelyek különböző tematika szerint mutatják be Óbudát.

A múzeum dolgozói mesélnek arról is, hogy miért és miben mások az Óbudai KultÉj programjai az egyébként elérhető programokhoz képest. Valamint arról, hogy milyen szempontok alapján állítanak össze egy-egy ilyen színes programsort.

A következő Kapcsolódj ki Óbudán! beszélgetésben a Goldberger Textilipari Gyűjtemény programjairól lesz szó.

Ha érdeklik Önöket a harmadik kerület közügyei, ha fontosnak érzik, hogy tájékozódjanak Óbuda-Békásmegyer fontosabb eseményeiről, programjairól, kérjük, iratkozzanak fel a Mindenki Podcastja csatornára (SoundCloud, Óbuda Média).