Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Segítség a kkv szektor vállalkozóinak: pénteken még pályázhatnak a Bridge to Benefits mesterkurzusra

2022. március 3., 18:05

A Bridge to Benefits képzéssorozat célja, hogy gyakorlati segítséget nyújtson a társadalmi felelősséget érző vállalkozásoknak üzleti és társadalmi missziójuk kiteljesítésében. A program keretében gyakorlatorientált megoldások elsajátítására van lehetőség nagyvállalatok és civil szervezetek egyidejű bevonásával.

A Bridge to Benefits kezdeményezést tavaly hívta életre a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a Civil Impact Nonprofit Kft. Az első évben 10 kisvállalkozás, 10 nagyvállalat, 6 civil szervezet és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat együttműködésében valósult meg program.

Az idei felhívás keretében is azoknak a mikro-,  kis- és középvállalkozásoknak a  jelentkezését várják az ország egész területéről, akik érdeklődnek az olyan fejlesztési lehetőségek iránt, amelyeknek köszönhetően tevékenységük társadalmi és környezeti célok mentén fejlődik. A kurzuson emellett lehetőség nyílik arra, hogy nagyvállalatok és civil szervezetek jó gyakorlatait és tapasztalatait is megismerjék, adott esetben saját vállalkozásuk működésébe beillesszék azokat.

A program ingyenes, ám sikeres pályázathoz kötött!

A pályázat beadásának határideje: 2022. március 4., péntek, 23:00 óra.

Pályázni az alábbi linkeken elérhető pályázati űrlap kitöltésével lehet:

A pályázati űrlap minta ITT tekinthető meg.

A pályázatokat elektronikus formában, ITT kell benyújtani.

Reméljük minél több kerületi vállalkozás figyelmét felkelti ez az akár az üzleti modelljük fejlesztése, akár a társadalmi és környezeti fenntarthatóság szempontjából hasznos program.

 

További információt a programról ITT és ITT találnak.

 

Éljenek a lehetőséggel!