Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Sok sikert kívánunk! – Ballagnak a középiskolások

2022. április 29., 10:36

Idén a középfokú oktatási intézményekben április 29-e az utolsó tanítási nap, a végzős diákok a legtöbb iskolában április utolsó hétvégéjén ballagnak el. Önkormányzatunk ebben az évben is kuponfüzettel, kedvezményes pihenési és szórakozási lehetőségek biztosításával járul hozzá a tanulók jól megérdemelt nyári kikapcsolódásához. Fogadják szeretettel!

A napokban a ballagási ünnepségeké a főszerep. Május 2-án már kezdődnek az érettségi vizsgák, egy újabb komoly megmérettetés a diákoknak.

Mint azt önkormányzatunk is büszkén adta hírül nemrégiben, négy kerületi gimnázium is szerepel a legjobb 100 középiskola között, amiért kerületi középiskolásainkat és az őket oktató pedagógusokat is megilleti az elismerés.

Hagyományainkhoz híven önkormányzatunk idén is díjazza a középiskolások kemény munkáját a “Na mi a pálya?” program keretében, a végzős diákok strand-, koncert-, gasztro- és élményprogramokhoz kapnak kuponfüzetet (így kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatások igénybevételére lehetőséget) az önkormányzattól.

A kuponfüzeteket végzős diákjaink a ballagási ünnepségen kapják kézhez, reméljük, örömmel használják fel, és igazán gazdag élményekben lesz részük a nyár során. Fogadják szeretettel!

Minden érettségiző diáknak sok sikert, kitartást, eredményes vizsgázást kívánunk!

Dr. Kiss László polgármester végzősöknek szóló videóüzenetét itt tekinthetik meg: