Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Te és a kerékPÁROD: Bringázz, fotózz és pályázz!

2019. május 22., 12:13

Jócskán benne vagyunk a bringás szezonban, a hónapról-hónapra meghirdetett óbudai bringásreggelik is villámgyorsan megtelnek a regisztrálókkal. A Bike & Breakfast szervezői kampányba kezdenek, ami talán kedvet csinál másoknak is, hogy kerékpárra pattanjanak.

A kampány valójában egy fotópályázat, amely a te és a kerékPÁROD néven indul el a májusi bringásreggeli hetében. Lényege, hogy a szervezők arra kíváncsiak, miért alkot nyerő párost egy kerékpáros a kerékpárjával. Az erről szóló fotókat a kampány online felületére lehet feltölteni a www.bikeandbreakfast.hu weboldalon. A képek születhetnek spontán, de be is lehetnek állítva, szerepelhet rajta egy páros, vagy barátok és munkatársak közösen a kerékpárjaikkal, lényeg, hogy a kerékpározás szeretetéről szóljanak a beküldött fotók.

A fotópályázat egész nyáron és ősszel is tart, a képeket folyamatosan lehet feltölteni október 20-ig. Arra kell csak ügyelni, hogy egy email címmel havonta csak egyetlen fotó tölthető fel. De bárki tölthet fel fotót, nem feltétel, hogy valaki III. kerületi legyen vagy sikeres regisztrációval rendelkezzen valamelyik bringásreggeli eseményére. A feltöltött fotókra szavazni lehet, a legtöbb szavazatot kapó, közönségdíjas kép nyereményben részesül, amelyet a szezonzáró bringásreggelin hirdetnek ki. De ezen kívül további nyereményhez jut a zsűri által kiválasztott alkotás, illetve a szavazók között is ajándékot sorsolnak majd ki.