Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Telt ház a Nyugdíjas Sportkupán

2016. május 8., 23:28

Az idősek idei, 17.alkalommal megrendezett hagyományos sportrendezvényén 11 csapat, több mit 250 fő részvételével mérte össze tudását. A kupa izgalmaiba betekinthetnek az eseményen készült videó által.

imageimageAz Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény és Társintézményei május 6-án tizenegy csapat kiállításával, több mint 250 fő részvételével rendezte meg a szép korúaknak szóló hagyományőrző sportnapját. A Kaszások Sportcsarnok évről évre biztosítja a helyszínt a sportesemény megszervezéséhez. A sportkupa a mozgás és az egészségmegőrzés kapcsolatának fontosságát kívánja hangsúlyozni az időskorúak számára. A megnyitón Müller Istvánné intézményvezető köszöntötte a megjelenteket. A rendezvény tiszteletbeli meghívott vendége volt Vaskuti István olimpiai bajnok, a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség alelnöke, aki megnyitotta a sportnapot, kiemelte az ilyen sportnapok fontosságát és méltatta az időskorúak lelkesedését a sportolás iránt. A közös bemelegítés után pedig kezdetét vette az érdekesebbnél érdekesebb feladatok sokasága. A megmérettetés öt ügyességi számból állt, melyek igazodtak a versenyzők életkori sajátosságaihoz. A díjátadóra délután egy órakor került sor, a díjakat Bús Balázs polgármester és Vaskuti István adtak át a nyerteseknek.image

 

 

 

 

 

A legidősebb versenyző Csiszár Gyuláné és Nagy Mihály különdíjat vehettek át nagyszerű teljesítményükért.

A senior versenyben első helyezést ér el a Hatvany klub csapata, míg a junior kategóriában a Szérűskert klub csapata vitte haza a kupát.