Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Terasz Budapest: szavazzon a Gázlámpa Kioszkra!

2016. augusztus 17., 15:23

Idén is keresik a legjobb fővárosi kiülős vendéglátóhelyét. A Fő téri Gázláma Kioszk is versenyben van, és várja azok a szavazatait, akiket magával ragadott Óbuda szívének hangulata.

A város legkisebb kávézójaként emlegetett Gázlámpa Kioszk méretei ellenére széleskörű és színvonalas kínálattal bír, melynek gerincét a világos pörkölésű, La Marzocco espresso géppel főzött kávékülönlegességek adják. A páratlan adottságokkal rendelkező, ipari műemlék jellegű épületben kialakított vendéglátóegység hangulatos teraszával nemcsak a minőségi kávéra vágyók, hanem az áthaladó idegenforgalom és a kerületi nagy rendezvényekre látogatók igényeit is kielégíti.

Gázlámpa Kioszk – VideóMesébe illő hangulatot árasztó képekkel és légi felvételekkel színesített kisfilm az óbudai Fő tér közepén ékeskedő Gázlámpa Kioszkról.

Közzétette: Gázlámpa Kioszk – 2016. augusztus 17.

 

Budapest Főváros Önkormányzata és a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. idén is keresi a főváros legszebb, legmenőbb és legnépszerűbb teraszait, melyek ötletes, színvonalas kialakításukkal hozzájárulnak Budapest jó megítéléséhez, miközben jelenlétükkel felpezsdítik a városi életet. A 2014-ben indított pályázatot folytatva, idén is szakmai zsűri, valamint a közönség fogja a nyertes teraszokat kiválasztani. Szavazni a TERASZ Budapest Facebook oldalán lehet.

Óbuda központja folyamatosan fejlődik és egyre gyakrabban telik meg élettel. A Fő téren Vasarely-ihletésű színes utcabútorok várják a megpihenni vágyókat, a környék nevezetességeiről, Óbuda látványosságairól és múzeumi negyedéről pedig az Esernyős – Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pontban adnak felvilágosítást. A Fő téren, a Szentlélek téren valamint a Zichy udvarban igénybe vehető Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának ingyenes wifi szolgáltatása az ÓbudaFree. Bár az Óbudai Nyár idei Fő téri koncertjeit már megrendezték, szeptember 24-25-én az Óbudai Bornapok, decemberben pedig az Advent Óbudán programjai várják a látogatókat.