Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Több bölcsőde és játszótér is friss homokot kapott kerületünkben

2021. május 28., 11:41

A Betonpartner Magyarország Kft. szervezésében május során tíz III. kerületi bölcsődében és kilenc játszótéren került sor a homokozókban homokcserére.

A Szél, a Makovecz, a Víziorgona, a Kerék, a Medgyessy, a Mókus, a Kelta, a Solymár, a Szérűskert és az Arató utcai bölcsődék udvarán cserélték ki a homokot.

A Betonpartner munkatársai 170 köbméter homokot és 40 darab új, UV álló, matricázott takaróponyvát helyeztek ki a bölcsődékbe.

A homokot a Gerulus Kft. ajánlotta fel, a szállítást adományként a Tisza Épfu, a Robispeed, a Németh Trans, a Mobiltrans és a Sóderfutár Kft. végezték.

A homokcseréhez szükséges fizikai munkaerőt kerületi építőipari vállalkozások ajánlották fel: a Globo Management Kft., a Mémép Kft., a Liszi Bau Kft. és a Bau-Fix Kft.

Május végén elindult a program második része, ahol a Betonpartner Magyarország Kft. további homokszállítmányokat biztosít a III. kerületi játszóterek homokcseréjéhez. A munkálatokat Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet Városüzemeltetési osztályának munkatársai végzik majd el.

Köszönjük a Betonpartner Magyarország Kft. és az együttműködő cégek felajánlásait, valamint kollégáink munkáját!