Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Tombol a szünidő, elindultak a nyári táboraink!

2015. július 10., 08:00

Az Óbudai Sport Nonprofit Kft. az önkormányzat támogatásával két helyszínen indította el nyári napközis táborait. A Laborc utcai és a Kiserdei nyári napközis tábor is remek lehetőséget kínál a gyerekeknek.

Kiserdei tábor

Egyre nagyobb sikerrel szerepelnek a sportprogramok, amely a pünkösdfürdői helyszínen a Duna közelsége miatt a vizes sportokon való részvétel lehetőségével is gazdagodik, úgymint kajak-kenu, sárkányhajózás, evezés. Mindezek mellett a gyerekeknek sokféle programmal igyekszünk emlékezetessé ezt az időszakot, vetélkedőket szervezünk, a kísérő csoportvezetők kézműves foglalkozásokat és versenyeket tartanak.

Kiserdei tábor

Jó időben a játék a vízben a legjobb, a strand a Laborc utcai táborban a tábor területén belül, az Óbudai Szabadidőparkban helyezkedik el, a Kiserdei nyári napközis táborban a gyerekek a Pünkösdfürdői Strandot látogathatják heti három alkalommal. Az Óbuda-Békásmegyer Védőnői Szolgálat együttműködésével a gyerekek hétről-hétre megismerkedhetnek az egészséges táplálkozás és életmód alapjaival. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szakembereinek közreműködésével elsajátíthatják a KRESZ és a kerékpáros közlekedés szabályait. A gyerekek mindig nagy örömmel fogadják az állatokat, ezúttal az Ürümi Menhely – Duhajdombi Angyalkák Kutyakiképző Iskola jóvoltából láthatunk egy igazán izgalmas állatbemutatót.

Laborc u táborlaborc tabor