Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Tovább szépül a kerület: a gyommentesítés mellett a járdák és útburkolatok javítására is sor került

2020. június 16., 12:12

Az elmúlt hét során közel 550 négyzetméternyi járdafelületet és útburkolatot javítottak ki Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletének városüzemeltetési munkatársai. Emellett gyommentesítették a fitnesz parkokat és a játszótereket, valamint az utcabútorok karbantartási munkálatait is elvégezték.

Többek között a Víziorgona utcában, a Silvanus sétányon, a Kiscelli közben, a Táborhegyi lépcsőn, a Mókus utcában, a Hadrianus utcában, a Podolin utcában, a Juhász Gyula utcában és a Monostori úton került sor járda és útjavításokra.

A Csobánka  téren, a Heltai Jenő téren, a Pünkösdfürdő utcában, a Római téren, a Juhász Gyula utcában és a Füst Milán utcában a járdák, terek seprését, az utcabútorok mosását, és az eldobált csikkek, hulladékok porszívózását végezték.

A Szindbád utcában, a Csobánka téren, a Pablo Neruda utcában és a Kiskorona utcában pedig a fitnesz parkok, játszóterek és egyéb közterületek gazolása és gyommentesítése történt. Emellett a városüzemeltetés munkatársai tovább folytatták a bel- és külterületeken a zöldfelületek gondozását, virágosítását, az utcabútorok karbantartását, valamint a funkcionálatlan, veszélyes eszközök eltávolítását.