Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Tudnivalók az AstraZeneca oltás második adagjának felvételéről – A Szent Margit Rendelőintézet tájékoztatója

2021. május 5., 12:03

Felhívjuk minden AstraZeneca vakcinával a Laktanya utcai oltóponton beoltott kedves olvasónk figyelmét, hogy ha a második dózis időpontját előre szeretnék hozni, akkor a központi eljárásrend keretében van erre lehetőség, az új időpont kiadása nem a Szent Margit Rendelőintézet hatásköre.

A Rendelőintézet tájékoztatását alább változtatás nélkül közöljük.

Tájékoztatjuk azon Pácienseinket, akik a Covid-oltási programban az AstraZeneca 1. oltását 2021. április 5–19. között vették fel a Szent Margit Rendelőintézet Laktanya utcai oltópontján, hogy a 2. oltásra alapértelmezetten az oltási kártyán feltüntetett időpontban és helyszínen van lehetőség.

Amennyiben valaki ennél korábban szeretné felvenni a 2. oltást, ahhoz a módosított időpontok biztosítása nem az oltópont feladata és lehetősége.

A központi eljárásrend értelmében igényét az astra@bfkh.gov.hu e-mail-címre szükséges elküldeni Budapest Főváros Kormányhivatala felé, és a válaszukban foglaltak szerint kell eljárni.

Azoknak, akik az eredetileg az oltási kártyán jelzett időpontban veszik fel az AstraZeneca második oltását, további adminisztráció és egyeztetés nem szükséges, várjuk őket az eredetileg megadott időpontban.