Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Új szolgáltatás az Óbudai Egyesített Bölcsődékben

2015. április 3., 08:00

A Kerék utcai bölcsődében márciustól humánkineziológiát – mozgásterápiát, masszázst végző szakember segíti a mozgásterápiai rehabilitációt igénylő gyermekek gyógyulását, fejlesztését

humán kineziológia

A szolgáltatás jelenleg a Kerék Bölcsődében vehető igénybe, előzetes, telefonos bejelentkezés alapján, 8.00 -16.00 között.

Telefon.: 06 1 388 9527

Cím: Óbudai Egyesített Bölcsődék Kerék Bölcsőde, 1035. Budapest, Kerék u. 12-14.

humán kineziológiaA Testnevelési Egyetemen végzett, okleveles humánkineziológus legfontosabb feladata a mozgásterápiai rehabilitáció végzése. A terápia lényege a sérült (SNI) gyermekek fizikai állapotának meghatározása és célzott fejlesztése. Cél, hogy minél több taktilis és kinesztetikus inger érje a gyermeket. Ennek érdekében a mozgásterápia mellett funkcionális masszázzsal egészül ki a gyermekek fejlesztése. A terápia támogatja idegrendszerük fejlődését, mozgáskoordinációjuk alakulását. A foglalkozások egyénre szabottak és igazodnak a gyermek mozgásfejlődési szintjéhez. A szolgáltatás nem csak a kerületben, de országosan is egyedülálló a bölcsődei rendszerben. A fejlesztés a kora délutáni órákban vehető igénybe, előzetes egyeztetés alapján.

 A szolgáltatás díja: 3000 Ft/alkalom