Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Újabb kiváló vízminőség-vizsgálati eredmény a Római-parti Plázson

2022. július 13., 16:44

Önkormányzatunk kiemelten figyel a strandolók biztonságára idén is a Római-parti Plázs nyitvatartása alatt. Vízimentő-szolgálat, elsősegélynyújtás, folyamatos vízminőség-ellenőrzés és parttisztítás. Mi már nagyon készülünk: pénteken nyit a fürdőhely.

A Római-parti Plázson idén is folyamatos vízminőség-ellenőrzést fogunk végezni. A fürdőhely megnyitását megelőző két vizsgálat eredményei szerint a Római-parti Plázson a vízminőség jelenleg kiváló.

A Plázs működésének, biztonságának támogatása céljából a Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) külön eljárásrendet alakított ki, a riasztólánc működtetése a fürdőhely teljes nyitvatartása alatt 0–24 órában üzemel.

A Fővárosi Csatornázási Művek munkatársai bármilyen szennyezés, befolyás esetén azonnal SMS üzenetben értesítik az önkormányzatot mint üzemeltetőt. A jelzőrendszer működtetésével haladéktalanul tájékoztatást küldenek, indokolt esetben a kijelölt fürdőhelyet természetesen nem nyitjuk ki, erről pedig a megfelelő fórumokon azonnal tájékoztatást adunk.

Nagy szeretettel várjuk Önöket idén is a Plázson. Jó fürdőzést, élményteli strandolást és kellemes pihenést kívánunk minden kedves vendégünknek!

A pontos részleteket ITT tudják elolvasni.

Általános információk a Római-parti Plázsról.