Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Újabb óvodai koronavírus-fertőzéses esetekről tájékoztatták a polgármestert

2021. november 17., 20:26

A harmadik kerület két óvodájából is jelentették, hogy dolgozójuk vagy az oda járó kisgyermek Covid19-teszt-eredménye pozitív lett.

Dr. Kiss Lászlót újabb igazolt koronavírus-fertőzésekről tájékoztatták.

Az épületek teljes körű fertőtlenítését haladéktalanul elrendelte a polgármester, az illetékes szerveket, valamint a dolgozókat és a szülőket minden esetben értesítették.

Az országos tisztifőorvos által kiadott eljárásrend szerint a lehetséges kontaktok felkutatása megkezdődött, adott esetben be is fejeződött.

Kérjük, kísérjék figyelemmel az intézmények közösségi oldalát, indokolt esetben keressék az intézményvezetőket.

Az Óbudai Gyermekvilág Óvoda Vitorla utcai épületébe járó egyik kisgyermek koronavírustesztje pozitív lett. A hivatalos szervek, a szülők és a munkatársak értesítése megtörtént, ha kérdésük van, az intézményvezető, dr. Csányi-Vékesné Tóth Judit Rita tud bővebb felvilágosítást adni.

Az Óbudai Mesevilág Óvodában pedig az egyik alkalmazott tesztje lett pozitív. Minden érintettet és illetékest értesítettek, további tájékoztatást Gólyáné Kaszás Erzsébet intézményvezető tud adni.

Kérjük, a járványhelyzetre való tekintettel az egészségügyi előírásokat tartsák be. Ha betegnek, lázasnak érzik magukat, ne menjenek közösségbe, és haladéktalanul értesítsék a háziorvosukat.

Vigyázzunk magunkra és egymásra, vigyázzunk közösségünkre.