Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Újra közös ötletelésre hívjuk a harmadik kerületben élőket – Fővárosi közösségi költségvetés

2021. november 10., 16:52

Ahogyan tavaly, úgy ebben az évben is arra kérjük az itt élőket, üljünk össze, és közösen beszéljük át, milyen fejlesztési ötleteket érdemes benyújtani az idei fővárosi közösségi költségvetés felhívásra. A Fővárosi Önkormányzat ezúttal is 1 milliárd forintot fordít a legtöbb szavazatot elnyert javaslatok megvalósítására.

A tavalyi évben öt harmadik kerületi fejlesztési javaslatra is lehetett szavazni. Idén is arra kérjük Önöket, vegyenek részt online eseményünkön minél többen, gondoljuk át közösen, milyen fejlesztési ötleteket érdemes benyújtani, amelyeket az Óbuda-Békásmegyeren élők és a szakemberek is fontosnak, megvalósíthatónak gondolnak.

A járványhelyzetre való tekintettel az ötletelést internetes formában rendezzük meg.

Az esemény a Facebookon.

“Ha szeretne jobban megismerkedni a közösségi költségvetés alapelveivel, az ötletek benyújtására szolgáló felület működésével, szívesen ötletelne velünk, kérdezne tőlünk, akkor szeretettel várjuk 2021. november 18-án 18:00 órától internetes fórumunkon, ahol velünk ötletel dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere és Béres András alpolgármester is. Emellett kérdezhetnek Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettestől, illetve a Fővárosi Önkormányzat munkatársától a közösségi költségvetés és az ötletek benyújtására szolgáló felület, az otlet.budapest.hu működéséről.”

Ha kérdése van, írjon az otlet@budapest.hu e-mail-címre. Mindenkit szeretettel várunk!

Tartsanak velünk, gondolkodjunk közösen, beszélgessünk.

VIDEÓ: Miért érdemes részt venni a közösségi költségvetésben?