Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Útfelújítás kezdődik az Attila, Csalma és Emőd utcákban

2019. április 19., 08:20

Várhatóan október 20-ig megújul a teljes út- és járdafelület a Rómaifürdő területén fekvő utcákban. Az útépítéssel egyidejűleg elvégzik a kilógó fák gallyazását is.

A III. kerületi Emőd utcában, Csalma utcában és Attila utcában útfelújítás veszi kezdetét 2019. április 23-án, kedden reggel, mely várhatóan 2019. október 20-áig tart. A felújítás során a kivitelezők teljes zárás mellett dolgoznak, mely első ütemeként a Csalma utca – Attila utca útvonal kerül lezárásra a Czetz János köz és Emőd utca között, mely lezárás várhatóan 2019. június végéig tart. Ezt követően az Emőd utca kerül lezárásra teljes hosszában. Az útfelújításhoz kapcsolódóan módosul a közösségi közlekedési útvonal az érintett utcákban.

Az útfelújítással egyidőben a fák gallyazását is elvégzik. Első ütemben az Attila és Csalma utcák Emőd utca és Czetz János köz közötti szakaszán, ezt követi az Anikó utca, majd június közepétől az Emőd utca teljes szakaszán és a terelőútvonalként kijelölt Monostori, Nánási és Kalászi utcákban történik munkavégzés.

A kivitelezés ideje alatt a környéken élők és az arra közlekedők szíves türelmét kérik!