Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Változás! A részvételi költségvetésről szóló lakossági tájékoztató fórumot online eseményként tartjuk meg

2020. november 7., 10:52

Az eredetileg az Óbudai Kulturális Központba tervezett lakossági tájékoztató fórumot és társasjátékot a járványhelyzetre való tekintettel internetes formában rendezzük meg november 11-én, szerdán 18 órakor. Csatlakozzon Ön is, várjuk szeretettel!

A változás ne szegje kedvét senkinek, törekszünk arra, hogy a lehető legkényelmesebb formában vehessen részt mindenki, és az esemény is teljes értékűen elérje célját.
Az eseményhez ezen a linken lehet majd csatlakozni https://bit.ly/2TWEyhS  online értekezlet formában, Microsoft Teamsen keresztül, amelyhez az alkalmazás letöltése NEM szükséges, egyszerűen elindítható a böngészőből.
A Microsoft Teams link használatához itt talál rövid útmutatót: https://otlet.budapest.hu/pb/files/teams_utmutato.pdf  
A lakossági fórumra vonatkozó Adatvédelmi nyilatkozat az alábbi linken érhető el: https://bit.ly/2I7k5nG  
2020. október 1-je óta, december 31-ig zajlik a fővárosi részvételi költségvetés első, kísérleti ciklusának ötletgyűjtő szakasza, a https://otlet.budapest.hu oldalon.
Ön szerint mitől lenne Budapest zöldebb, gondoskodóbb, összetartóbb? Ha szeretne jobban megismerkedni a részvételi költségvetés alapelveivel, az ötletek benyújtására szolgáló felület működésével, szívesen ötletelne velünk, kérdezne tőlünk, akkor szeretettel várjuk 2020. november 11-én 18:00 órától internetes lakossági fórumunkon, ahol dr. Kiss Lászlótól, Óbuda-Békásmegyer polgármesterétől és Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettestől is kérdezhetnek, a Fővárosi Önkormányzat munkatársaival beszélgethetnek a részvételi költségvetés és az ötletek benyújtására szolgáló felület, az otlet.budapest.hu működéséről.
A beszélgetés után egy erre a célra kifejlesztett társasjátékra hívjuk Önöket, amellyel interaktív módon, játszva sajátítható el, hogy hogyan működik a részvételi költségvetés, és milyen ötleteket érdemes beadni.
Az esemény a Facebookon.