Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Vigyázat! Csalók próbálnak közös képviselőket megvezetni az önkormányzat nevében

2020. november 24., 17:11

Vigyázat! Csalók próbálják kerületünk közös képviselőivel, társasházkezelőivel elhitetni, hogy képviselő-testületi döntés született arról, hogy kizárólag OKJ-s képesítéssel dolgozhatnak a társasházi takarítók. Ne hagyják magukat megvezetni, ilyen rendelkezés nem létezik, a dokumentum hamisítvány, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat ezért a szükséges jogi lépéseket megteszi.

Önkormányzatunkhoz a mai nap során olyan dokumentumot juttattak el, amellyel feltehetőleg kerületszerte több helyen is meg akarják vezetni a közös képviselőket, társasház- és ingatlankezelőket, a lakókat, a kerület polgárait.

Ebben a hozzánk e-mailen eljuttatott közleményben, amelyet helyenként esetleg ki is függeszthettek, az áll, hogy takarítási feladatokat kizárólag OKJ-s minősítéssel rendelkező tisztítástechnológiai szakmunkás láthat el (aki ilyennel nem rendelkezik, annak az oktatás kötelező), az oldal alján pedig a kerület polgármesterének neve olvasható.

DR. KISS LÁSZLÓ, ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER POLGÁRMESTERE SOHA NEM HOZOTT ILYEN DÖNTÉST, hasonló tartalmú képviselő-testületi határozat sem született, ezért kérjük, senki ne hagyja, hogy megvezessék!

A dokumentum valótlanságot állít, amellyel Önöket megtéveszteni akarják, ezért önkormányzatunk a szükséges jogi lépéseket azonnal megteszi.

Kérjük, ha valahol találkoznak ezzel a felhívással, ha látják kifüggesztve bárhol a kerületben, jelezzék önkormányzatunknak, hogy haladéktalanul felléphessünk a csalókkal szemben.

Kérjük, juttassák el minél több helyre jelen felhívásunkat, nem hagyhatjuk, hogy álhivatalos dokumentumokkal félrevezessék Önöket.

Együttműködésüket köszönjük! Vigyázzunk magunkra és egymásra, ne engedjük, hogy a járványhelyzet nehézségeit kihasználva becsapják a kerület polgárait, tisztességesen dolgozó közös képviselőit, takarítóit.