Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Vigyázunk egymásra, segítünk – Szakemberek várják hívásaikat lelkisegély-vonalunkon

2021. március 11., 13:58

A járványhelyzet és a megváltozott körülmények miatti levertség, kilátástalanság sokakat érint. A problémáinkkal azonban szerencsére nem vagyunk egyedül. A legfontosabb szabály ezúttal is az, hogy bátran kérjünk segítséget, ne habozzunk, ha úgy érezzük, támogatásra van szükségünk. A harmadik kerületben pszichológusok, mentálhigiénés szakemberek várják továbbra is hívásaikat.

A járvány új, veszélyesebb szakaszba lépett, az amúgy is megterhelő, fárasztó hónapok után még mindig nem érkezett el a várva várt fellélegzés, egy könnyebb időszak.

Sokan érezhetik úgy, hogy nem könnyű megbirkózni ezzel a bizonytalan helyzettel. A kimerültség, a kilátástalanság érzése, a magány vagy a szeretteik hiánya, féltése miatti szorongás könnyen eluralkodhat bárkin.

A legfontosabb, hogy tudják: nincsenek egyedül. A harmadik kerület lelkisegély-vonala folyamatosan várja hívásaikat. Eddig is számíthattak az Óbuda-Békásmegyeren élők munkatársainkra, és most is megteszünk mindent, hogy könnyebb legyen átvészelni ezt a zavaros időszakot.

Ha úgy érzi, hogy szívesen beszélne valakivel nem múló rossz érzéseiről, ha segítségre, támogatásra, néhány jó szóra, egy kis biztatásra van szüksége, ha kérdései vannak, forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

Megbízható, tapasztalt szakemberek állnak rendelkezésükre, keressék őket a megadott időpontokban és telefonszámokon.

A szolgáltatás ingyenes. A HÍVÁS NORMÁL DÍJAS, kollégáink azonban visszahívják Önöket a megadott számon, ha szükséges, onnantól tehát a hívásuk INGYENES.

Az Óbudai Egészségfejlesztési Iroda Lelki Egészségközpontjának munkatársai mellett az önkormányzati fenntartású intézményekben dolgozó pszichológus kollégák várják hívásaikat.