Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Civil Ház

Telefon:
+36 1 240 02 62
Cím:
1034 Budapest, Végvár utca 2.
Intézményvezető:
Lőrincz Edina ügyvezető igazgató

A Kolosy téri piac épületében a Civil Ház 2012-ben nyílt meg azzal a céllal, hogy támogassa a helyi civil szervezeteket és segítse a kultúra fellendítését a kerületben. A helyiségben a kerületet érintő rendezvények, civil fórumok kaptak helyet, illetve lehetőség nyílt kisvállalkozói rendezvények megtartására is.

2019. őszén a Civil Ház új címre költözött: a régi ingatlannál háromszor nagyobb területű új helyszín- a Végvár u. 2. szám alatt – háromszor annyi vendéget tud fogadni, és nagyobb terei miatt többféle, színesebb programkínálatra ad lehetőséget. Adottságai miatt sokkal világosabb, a nagy ablakokon beáradó természetes fény családiasabb, meghittebb hangulatot biztosít. A kényelmes és hangulatos bútorok és modern technikai feltételek mellett a kibővült programkínálat is még népszerűbbé teszi a Civil Házat a látogatók körében.

Közvetlenül a ház szomszédságában található a modern eszközökkel felszerelt, mégis klasszikus hangulatú Nagyszombat utcai játszótér. Nagy területével és árnyas fáival kellemes közösségi tér, a felnőttek számára kültéri fitnesz parkjával is kedvez. Komplex szabadidős program lehet az egész családnak a Civil Ház meglátogatása, a játszótéri játék mellett a kutyasétáltatással is egybe lehet kötni, hiszen az új helyszínen a jól nevelt négylábú családtagok is szívesen látott vendégek.

Kapcsolódó intézmények: