Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Óbudai Egyesített Bölcsődék

Telefon:
+ 36 1 388 77 81
Fax:
+ 36 1 430 15 19
Cím:
1035 Budapest, Szél u. 23-25.
Intézményvezető:
Tárnoki Erzsébet

A bölcsőde a szülőkkel együttműködve a gyermekek számára olyan életteret kínál, melynek eredménye a derűs, önérvényesítési képességgel rendelkező, harmonikusan fejlődő gyermek.

Az Óbudai Egyesített Bölcsődék 10 telephelyen, jelenleg 956 férőhelyen segíti a területen élő kisgyermekes családokat a szolgáltatásaival. A bölcsődei ellátáson túl gondoskodik a másként fejlődő, fogyatékkal élő gyermekek korai fejlesztéséről, külön szolgáltatásként időszakos gyermekfelügyeletet, és játszócsoportot működtet. 5 telephelyen sószoba található.

Az időszakos gyermekfelügyelet keretében a bölcsődei ellátásban nem részesülő gyermekek szülei kérhetik szükség esetén gyermekük alkalmi felügyeletét napi 4 órában.

A játszócsoport működtetésének célja, hogy a kisgyermeknek szülőjével együtt olyan hasznos időtöltésre adjon lehetőséget, mely segít elmélyíteni a szülő-gyermek kapcsolatot, és hozzájárul a gyermek megfelelő szocializációjához. A szolgáltatás szintén 4 órában vehető igénybe.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A szolgáltatások térítési díj kötelesek, a fizetendő térítési díjak összegét az Önkormányzat 2/1999. (I.29.) számú rendelete tartalmazza.