Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Felhívás

ÓVODAPEDAGÓGUSOK és TANÍTÓK jubileumi díszdiplomájának igénylése

Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata felhívja a III. kerületi lakcímmel rendelkező nyugalmazott pedagógusok figyelmét, hogy az Önkormányzat a korábbi évekhez hasonlóan 2018-ban is segítséget nyújt a tanítóként vagy óvónőként végzett pedagógusoknak jubileumi díszoklevelük igénylésének ügyintézésében.
50 éve szerzett pedagógus arany,
60 éve szerzett pedagógus gyémánt,
65 éve szerzett pedagógus vas, illetve
70 éve szerzett pedagógus rubin
díszoklevelet kaphat,
ha legalább 30 évet eredményesen dolgozott pedagógusként.
A kérelem Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Oktatási és Kulturális Osztályán nyújtható be. A kérelemhez csatolni kell egy rövid szakmai önéletrajzot, első igénylés esetén a diploma másolatát (a másolást és hitelesítést az Osztályon elvégzik), valamint a 30 év pedagógus munkakörben eltöltött munkaviszonyra vonatkozó igazolást. Magasabb fokozatú jubileumi diploma igénylése esetén csak az előző jubileumi diploma fénymásolatát szükséges benyújtani a kérelemhez csatoltan.
Kérjük, hogy az igényléseket – mellékletekkel együtt – szíveskedjenek 2018. február 28-áig az Oktatási és Kulturális Osztályra behozni, illetve beküldeni (1033 Budapest, Fő tér 4.)!
A kérelem tartalmazza a kérelmező lakcímét, telefonszámát, adószámát, TAJ-számát, valamint azt, hogy a kérelmező hány évet dolgozott pedagógusként a kerületben.
A diplomák átadása ünnepélyes keretek között történik, előreláthatólag 2018. június 1-jén.
Bővebb tájékoztatás Horányi Anna oktatási referenstől kérhető a 061/4378-548-as telefonszámon.
A tanári diplomával rendelkezők közvetlenül a főiskolán, illetve egyetemen (annak jogutódján) kérhetik jubileumi diplomájuk kiállítását!