Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Gépkocsivezető munkatársat keres az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ gépkocsivezető munkatársat keres. Határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony. Próbaidő 4 hónap.

Illetmény és juttatások: az illetmény megállapítására és a juttatásokra a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló”, 1992. évi XXXIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: 1033 Budapest, Benedek Elek u. 1-3.

Pályázati feltételek: B kategóriás jogosítvány, PÁV II. kategória, jó fizikum, szociális érzékenység, jó kommunikációs készség, gépjárművezetésben szerzett gyakorlat, magyar állampolgárság, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány.

Előnyt jelent: targoncavezetői engedély, műszaki beállítottság

A munkakör betöltéséhez tartozó fontosabb feladatok: az intézmény autójával személyek, ill. adományok, szociális foglalkoztatáshoz kapcsolódó árubeszerzések, papíripari termékek kiszállítása. Áru le- és felrakodása gépjárműre. Helyettesítés esetén a támogató szolgálat szállító szolgálatának ellátása: kerekes székes személyek szállítása.

Benyújtandó iratok, igazolások: fényképes szakmai önéletrajz telefonos és elektronikus elérhetőséggel, egyéb végzettséget igazoló okiratok, valamint jogosítvány másolata.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. november 30. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Janurikné Csonka Erika intézményvezető nyújt a 388-7530 telefonszámon.

A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető. A pályázat beadható személyesen, elektronikusan a titkarsag@obudairehab.hu email-címen, ill. postai úton a 1033 Budapest, Benedek Elek u. 1-3. címre, a borítékra kérjük ráírni gépkocsivezetői álláspályázat.

2015. 11. 30.