Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Óbuda Kultúrájáért Díj – felhívás 2015. adományozásra

2015. március 10.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestülete 2003-ban Óbuda Kultúrájáért Díjat alapított, melynek odaítélését és átadását rendeletben szabályozta.

A díjazott személyéről, vagy a díjazott csoportról a Képviselőtestület – rövid indoklást is tartalmazó – minősített többséggel elfogadott határozatában dönt, melyet a nyilvánosan meghirdetett és beérkezett javaslatok alapján – a Kulturális és Turisztikai Bizottság véleményének figyelembe vételével – hoz meg. Díjazásban évente csak egy személy, vagy egy csoport részesülhet.

A díj az Óbuda Napja kulturális rendezvénysorozat keretén belül kerül átadásra.

A díj odaítélése végett írásban – rövid indoklással együtt – várjuk az óbudai polgárok, civil szervezetek, és egyéb közösségek jelölési javaslatait. A javaslatokat zárt borítékban, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata Társadalmi Kapcsolatok, Oktatási és Kulturális Főosztályának címezve postai úton (1033 Budapest, Fő tér 4.) „Javaslat Óbuda Kultúrájáért Díj adományozására” megjelöléssel 2015. március 10-ig kérjük eljuttatni.

Bővebb információ Novák Lajos kulturális és turisztikai referensnél kérhető (tel: Novak.Lajos@obuda.hu, e-mail: 437-8694).

Felhívás itt olvasható: Óbuda Kulturájáért Díj – felhívás 2015. évi adományozásra

2015 áprilisában