Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ támogatószolgálat-vezető munkatársat keres

2015. 11. 30.

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ támogatószolgálat-vezető munkatársat keres. A közalkalmazotti jogviszony határozatlan idejű. Próbaidő 4 hónap.

Illetmény és juttatások: az illetmény megállapítására és a juttatásokra a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló”, 1992. évi XXXIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: 1033 Budapest, Benedek Elek u. 1-3.

Pályázati feltételek: főiskolai szintű szociális vagy gyógypedagógiai végzettség, fogyatékos ellátásban szerzett szakmai gyakorlat, jó kommunikációs és konfliktuskezelői készség, magyar állampolgárság, büntetlen előélet.

Előnyt jelent: egyetemi szintű szociális vagy gyógypedagógiai végzettség, tanúsítvány támogató szolgálat vezetői képzésről, vezetői tapasztalat.

A munkakör betöltéséhez tartozó fontosabb feladatok: fogyatékos személyek számára személyi segítés, szállítás megszervezése, szakmai koordináció, dokumentációk vezetése.

Benyújtandó iratok, igazolások: fényképes szakmai önéletrajz telefonos és elektronikus elérhetőséggel, végzettséget, képzettséget igazoló okiratok másolata, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. november 30. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Janurikné Csonka Erika intézményvezető nyújt a 388-7530 telefonszámon.