Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Terápiás munkatársat keres az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ Fogyatékosok Nappali Otthona

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ Fogyatékosok Nappali Otthona részlegébe terápiás munkatársat keres. A közalkalmazotti jogviszony határozott idejű, 2016. október 31. Próbaidő 4 hónap.

Illetmény és juttatások: az illetmény megállapítására és a juttatásokra a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló”, 1992. évi XXXIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: 1033 Budapest, Benedek Elek u. 1-3.

Pályázati feltételek: felsőfokú szociális vagy gyógypedagógiai végzettség, fogyatékos ellátásban eltöltött szakmai gyakorlat, jó kommunikációs és konfliktuskezelői készség, magyar állampolgárság, büntetlen előélet.

Előnyt jelent: főiskolai vagy egyetemi szintű szociális vagy gyógypedagógiai végzettség.

A munkakör betöltéséhez tartozó fontosabb feladatok: fogyatékos személyek számára fejlesztő foglalkozások megtervezése és megvalósítása a szakmai program és az egyéni gondozási terv alapján.

Benyújtandó iratok, igazolások: fényképes szakmai önéletrajz telefonos és elektronikus elérhetőséggel, végzettséget, képzettséget igazoló okiratok másolata, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. november 30. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Janurikné Csonka Erika intézményvezető nyújt a 388-7530 telefonszámon.

A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető. A pályázat beadható személyesen, elektronikusan a titkarsag@obudairehab.hu email-címen, ill. postai úton a 1033 Budapest, Benedek Elek u. 1-3. címre, a borítékra kérjük ráírni terápiás munkatárs álláspályázat.

2015. 11. 30.