Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Kelemen Viktória

listás képviselő

Szervezeti egység:

FIDESZ-KDNP

Fogadóóra: Minden hónap első csütörtökén 16.30-17.30 óra között, előzetes bejelentkezés alapján.

Telefon: +36 20 200-0017

E-mail cím: iroda@ujrainditjuk.hu

önéletrajz

1975-ben születtem Miskolcon. Tizenöt éve élek Békásmegyeren, így jól ismerem a helyi problémákat. Szociológusként és szociálpolitikusként 2002-től az óbudai önkormányzat Szociális és Lakásgazdálkodási Bizottságának külső szakértője voltam, majd 2006-tól a bizottság elnökeként segítettem az önkormányzati munkát. 2011-től a szociális, egészségügyi és civil területeket felügyeltem alpolgármesterként. Az Óbudai Fidesz mellett tagja vagyok a Kereszténydemokrata Néppártnak és a Csillaghegyi Bölcsőde -és Óvodaépítést támogató Alapítványnak.
Eddigi munkám során széles rálátást nyertem az ifjúság, a gyermekes családok, a fogyatékkal élők, a nyugdíjasok, a munkanélküliek és a nők problémáira. Jó és konstruktív kapcsolatot alakítottam ki a kerületi intézményekkel és civil szervezetekkel. Örömmel veszek részt programjaikon, előadásaikon, szeretek velük együtt ünnepelni. Az idősektől sokat tanulok, a gyermekek pedig ösztönzőleg hatnak rám.
Ha több életem lenne, szívesen kézműveskednék, rajzolnék, festenék, így most ezeket szabadidőmben teszem, ha van rá lehetőségem.