Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja

Főépítészi és Várostervezési Iroda

Cím: 1033 Budapest, Fő tér 2., II. emelet és 1033 Budapest, Fő tér 1., I. emelet
Telefon: 06 1 437-8575, E-mail: info.foepitesz@obuda.hu

Levelezési cím: 1300 Budapest Postafiók 102.

Főépítész: Szécsi Zsolt

Irodavezető: Greifensteinné Csernák Marianna

 

Kérjük, hogy építési ügyekkel, vagy az irodán zajló ügyekkel kapcsolatos kérdéseiket, illetve a konzultációkra, és az irodán lefolytatott eljárásokra beadandó terveket, tervvázlatokat elektronikusan a fenti email-címre küldjék el! (Kivételt képez a településképi véleményezési eljárás tárgyában ÉTDR-en keresztül benyújtandó építészeti-műszaki tervdokumentáció.)

A papíralapon benyújtandó anyagokat, leveleket a levelezési címre lehet elküldeni: 1300 Budapest Postafiók 102. vagy az ügyfélszolgálati irodán benyújtani: 1033 Budapest, Harrer Pál utca 2.

A személyes ügyfélfogadás időpontjai itt érhetőek el.

JELENLEG AZ ÜGYFÉLFOGADÁS AZ IRODÁN A KIHIRDETETT VESZÉLYHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL, A 15/2020. sz. polgármesteri-jegyzői utasításnak megfelelően SZÜNETEL.

Kapcsolattartási lehetőség az ügyfélfogadás szünetelése idejére: info.foepitesz@obuda.hu

A főépítészi iroda tevékenységéhez közvetlenül kapcsolódó szabályzatok, tervek, koncepciók, és részletes információk ide kattintva érhetők el.

TERVTANÁCS

Konzultációk, egyeztetések igényének felmerülése esetén kérjük, hogy írjanak az info.foepitesz@obuda.hu email címre, ahova a munkaközi terveket, koncepciókat, és elképzeléseket az eljárásokat megelőzően is be lehet nyújtani!

KÉRJÜK, HOGY lehetőség szerint FELTÉTLENÜL ÍRJÁK MEG A KONZULTÁCIÓVAL ÉRINTETT INGATLAN HELYRAJZI SZÁMÁT, és kérjük, adják meg elérhetőségüket! (telefonszám).

Kérjük, hogy szóbeli (telefon) vagy személyes (ügyfélfogadás) érdeklődés esetén is, ha ismerik, FELTÉTLENÜL ADJÁK MEG az érdeklődés tárgyát képező INGATLAN HELYRAJZI SZÁMÁT, mert azt csak a helyrajzi szám alapján lehet egyértelműen beazonosítani.