Bővítés után újra megnyílt a Rákóczi utcai bevásárlóközpont

Hírek
Közzétéve:

A közel két hónapig tartó felújítás során ismét megnyitotta az ALDI Óbudán, a Rákóczi utca 38. szám alatti üzletét, ahol megújult az üzlet parkolója és az eladótere is. A korszerűsített üzletben új frisshús-hűtőkkel, modern látványpékséggel, több kasszával és újranyitási kedvezményekkel várják a vásárlókat.

A 11-es főút mellett található bevásárlóközpont kiemelkedően nagy forgalmat bonyolít, a kerületi lakosok mellett az agglomeráció irányába közlekedők is vásárolnak itt. A bővítési munkálatokat az áruházlánc modernizációs programjával összhangban, a vásárlói igények magas szintű kiszolgálása érdekében végezték el, az üzlet alapterülete 900 m2-ről 1100 m2-re nőtt.

A vásárlókat az új világítás mellett új padlóburkolat és átalakított zöldség-gyümölcs pult is várja közvetlenül a bejáratnál, ahol mintegy százhúsz, többségében magyar forrásból származó friss termék közül választhatnak. A frisshús-kínálatnak állandó tagjai teljes egészében magyar tartásból, vágásból és feldolgozásból kerülnek a polcokra. A vállalat hatvanöt alapvető tejterméke és az összes tojás is kizárólag hazai forrásból származik, így a vásárlók a magyar gazdaságot is támogatják.

Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig a saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja. A vállalat a környezetvédelmi tevékenységével 2021-ben és 2022-ben is elnyerte „Az Év Környezettudatos Kereskedője díjat„, látványpékségeinek fejlesztésével pedig „Az Év Friss Pékáru Kereskedője 2022”-es elismerést. Az ALDI Magyarország lett a PwC 2021 „Legvonzóbb Munkahelye Díj” első helyezettje a kiskereskedelem kategóriában, illetve negyedik alkalommal kapta meg a DUIHK „Megbízható Munkaadó” díját.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság