Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Alkotónap: Téli kézműves műhely – Családi vasárnapok

február 24. 10:00

Alkotónap: Téli kézműves műhely – Családi vasárnapok

Az ország egyik legkreatívabb kézműves játszóháza, a Levendula Játszóház látogat el hozzánk, és a téli ünnepekhez kapcsolódóan izgalmas játékokat és álarcokat lehet majd készíteni:

Velencei gipszmaszkok festése és díszítése; busóálarcok készítése természetes anyagokból; farsangi álarcok készítése és díszítése díszes papírokból, kellékekből; farsangi ritmushangszer készítése, zajkeltőként – kukoricacsörgő.

Jegyár: 600 Ft

A programon 70 fő tud részt venni.

Gyerekelőadásink és koncertjeink általában 45–60 perc hosszúak, szünet nélkül.

A bábszínházak után tartott kézműves játszóház és alkotónap pedig 10 órától 13 óráig tart.

Családi jegy megvásárlására is van lehetőség, ez négy jegy áráért öt jegyet tartalmaz.

 

​​

KLASSZIKUS SZÍNHÁZI ÉLMÉNY, KREATÍV PROGRAMOK, CSALÁDBARÁT KÖRNYEZET

A finom vasárnapi ebéd előtt az Alkotónap: Téli kézműves műhely, téli játékok című – Családi vasárnapok programsorozatunkra várjuk az egész családot. Délelőtt 10 órától színes gyerekprogramokkal, bábszínházzal, mesejátékkal, táncszínházzal, kézműves foglalkozásokkal és koncerttel készülünk.

Korosztályban is igyekszünk a család minden tagjának érdekes programmal készülni. A legkisebbeknek a bábszínház, a nagyobbaknak a táncszínházi előadások, zenés mesejátékok és fantasztikus gyerekkoncertjeinket ajánljuk. A zenekarokat úgy válogatjuk össze a palettára, hogy a hagyományosabb, klasszikusabb jellegű népzenétől egészen a populárisabb, könnyedebb dalokat bemutató koncertekig sok minden megtalálható legyen a repertoárban.

A Családi vasárnapokon belül, népszerűek nagyon Alkotónapos programjaink, ahol szeretnénk különleges képzőművészeti technikákat megtanítani a gyerekeknek. Ezen felül különleges, kreatív kézműves napokat, valamint drámapedagógia foglalkozásokat is tartunk.

Klasszikus színháztermünk és kényelmes színházi székeink ősztől mesefigurás párnákkal várják az egészen kicsi nézőinket, hogy biztosan ők is jól lássanak mindent, akár a leghátsó sorokból is. Koncertjeinken, drámapedagógia foglalkozásokon és szabadtéri gyermekrendezvényeinken ezen felül színes babzsákok is várják, hogy a gyerekek kényelembe helyezzék nálunk magukat.

 

Helyszín

Óbudai Kulturális Központ
San Marco utca 81.
Budapest, 1032 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 1 388 2373