Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Árgyélus királyfi és Tündérszép Ilona – Családi vasárnapok

2019. február 10., vasárnap 10:00

Árgyélus királyfi és Tündérszép Ilona – Családi vasárnapok

A pécsi Bóbita Bábszínház előadásában.

Az előadást négyéves kortól ajánljuk.

Árgyélus királyfi lenn, a földön folyton az eget kémleli, Tündérszép Ilona fenn, az égben egyre a földet lesi. Egymás után vágyakoznak – s az Ilona könnyéből sarjadt aranyalmafa tövénél végre találkoznak. Ilona tündéranyja leányát félti, s minden bűbájt bevet, hogy a csalódástól megvédje a szerelmes tündérgyermeket. Hogy mégis van remény, hogy emberfiú és tündérleány egymásé hogyan lehet, arról mesélünk bábbal, fénnyel, színnel, szívvel…

10.00–13.00 Kézműves játszóház: tündérmécses készítése. Kérünk, hozz magaddal egy befőttesüveget a foglalkozásra!

Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.

Jegyár elővételben: 1100 Ft és 1300 Ft, az előadás napján: 1400 Ft és 1600 Ft

Családi jegyár elővételben személyesen: 4400 Ft és 5200 Ft, aznap a helyszínen: 5600 Ft és 6400 Ft

 

Gyerekelőadásink és koncertjeink általában 45–60 perc hosszúak, szünet nélkül.

A bábszínházak után tartott kézműves játszóház és alkotónap pedig 10 órától 13 óráig tart.

Családi jegy megvásárlására is van lehetőség, ez négy jegy áráért öt jegyet tartalmaz.

​​

KLASSZIKUS SZÍNHÁZI ÉLMÉNY, KREATÍV PROGRAMOK, CSALÁDBARÁT KÖRNYEZET

A finom vasárnapi ebéd előtt Árgyélus királyfi és Tündérszép Ilona című bábszínház előadással várjuk az egész családot. Délelőtt 10 órától színes gyerekprogramokkal, bábszínházzal, mesejátékkal, táncszínházzal, kézműves foglalkozásokkal és koncerttel készülünk.

A bábszínházak után tartott kézművességen mindig az adott darab témájához kapcsolódva lehet izgalmas tárgyakat, játékokat készíteni és együtt alkothat az egész család.

Korosztályban is igyekszünk a család minden tagjának érdekes programmal készülni. A legkisebbeknek a bábszínház, a kicsit nagyobbaknak a táncszínházi előadások és zenés mesejátékok, és nullától akár száz esztendős korig ajánljuk fantasztikus gyerekkoncertjeinket. A zenekarokat úgy válogatjuk össze a palettára, hogy a hagyományosabb, klasszikusabb jellegű népzenétől egészen a populárisabb, könnyedebb dalokat bemutató koncertekig sok minden megtalálható legyen a repertoárban.

A társulatok és színházak az ország egész területéről érkeznek hozzánk, így olyan előadásokat nézhetnek meg nálunk, melyeket Budapesten máshol nem tudnának megtekinteni.

Klasszikus színháztermünk és kényelmes színházi székeink ősztől mesefigurás párnákkal várják az egészen kicsi nézőinket, hogy biztosan ők is jól lássanak mindent, akár a leghátsó sorokból is. Koncertjeinken, drámapedagógia foglalkozásokon és szabadtéri gyermekrendezvényeinken ezen felül színes babzsákok is várják, hogy a gyerekek kényelembe helyezzék nálunk magukat.

Helyszín

Óbudai Kulturális Központ
San Marco utca 81.
Budapest, 1032 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 1 388 2373