Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Békási mozi esték – A cipőbűvölő

2019. október 2., szerda 18:00

Békási mozi esték – A cipőbűvölő
(szinkronizált amerikai vígjáték, 98 perc, 2014)

Jegyár: 500 Ft

Max Simkin (Adam Sandler) abban a kis New York-i suszterüzletben javítja a cipőket, amely már nemzedékek óta a családjáé. Rég belefáradt a mindennapi élet taposómalmába, de amikor ráakad egy régi családi örökségre, lehetőséget kap rá, hogy egy ideig a vevői életét élje – és másképp lássa a világot. Néha éppen az segít önmagunkra találnunk, ha más bőrébe bújhatunk.

 

Békási mozi esték

A Békásmegyeri Közösségi Ház újra filmvetítésekkel várja a békásiakat. Nagy hiányt pótol a mozifilmvetítések bevezetése, hiszen a környéken klasszikus filmszínház nincs- Annyira nincs, hogy a legközelebbi mozifilm nézési lehetőség, mintegy hat kilométerre van az itt lakó emberektől. Ez a városrész egy kisvárosnyi, kb. 25 ezer embernek a lakóhelye, akik ilyen irányú szórakozási lehetőséget nem találnak errefelé. Ez a tény, ez a hiány önmagában is arra ösztönzött bennünket, hogy próbáljuk megteremteni a lehetőségét annak, hogy újra a közösségi filmnézés örömében részesülhessenek azok, akik ezt a szabadidős elfoglaltságot szeretik.

A Közösségi Ház nagyterme, a színháztermünk, amely a 219 fős befogadó képességgel rendelkezik. A mozizás élményét, a közös nevetés élményét, a filmvásznon megjelenített katarzisok, bánatok, örömök közös átélését lehetővé teszi.

Részletek

Dátum:
2019. október 2., szerda
Időpont:
18:00
Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Békásmegyeri Közösségi Ház
Csobánka tér 5.
Budapest, 1039
+ Google Térkép