Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Békási mozi esték – Pelé

január 8. 18:00

Békási mozi esték – Pelé
(szinkronizált amerikai életrajzi film, 107 perc, 2016)

Jegyár: 500 Ft

Edson Arantes do Nascimento, azaz Pelé, egy sportlegenda, aki örökre megváltoztatta a labdarúgást. Egy nemzeti hős, aki valóra váltotta az álmát. Mielőtt ikonná vált volna, Sao Paolo egyik nyomornegyedében kergette a rongylabdát, mert családja nem tudott neki igazi játékszert venni. Nehéz és küzdelmes gyermekkora volt, az utcán csiszolta tehetségét. 15 évesen már a Santosban játszott, és 17 évesen jutott fel a csúcsra, amikor győztes góljával világbajnokká tette hazáját.

 

 

Békási mozi esték

A Békásmegyeri Közösségi Ház újra filmvetítésekkel várja a békásiakat. Nagy hiányt pótol a mozifilmvetítések bevezetése, hiszen a környéken klasszikus filmszínház nincs- Annyira nincs, hogy a legközelebbi mozifilm nézési lehetőség, mintegy hat kilométerre van az itt lakó emberektől. Ez a városrész egy kisvárosnyi, kb. 25 ezer embernek a lakóhelye, akik ilyen irányú szórakozási lehetőséget nem találnak errefelé. Ez a tény, ez a hiány önmagában is arra ösztönzött bennünket, hogy próbáljuk megteremteni a lehetőségét annak, hogy újra a közösségi filmnézés örömében részesülhessenek azok, akik ezt a szabadidős elfoglaltságot szeretik.

A Közösségi Ház nagyterme, a színháztermünk, amely a 219 fős befogadó képességgel rendelkezik. A mozizás élményét, a közös nevetés élményét, a filmvásznon megjelenített katarzisok, bánatok, örömök közös átélését lehetővé teszi.

Részletek

Dátum:
január 8.
Időpont:
18:00
Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Békásmegyeri Közösségi Ház
Csobánka tér 5.
Budapest, 1039
+ Google Térkép