Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Békási mozi esték – Zöld könyv

2019. december 18., szerda 18:00

Békási mozi esték – Zöld könyv
(szinkronizált amerikai dráma, vígjáték, 113 perc, 2018)

Jegyár: 500 Ft

Tony Lip egyszerű, ugyanakkor jó lelkű fickó, az a típus, akinek a problémamegoldó készsége kimerül az „előbb ütök, és csak aztán kérdezek” módszerben. Egy kis mellékes reményében elvállalja, hogy egy afroamerikai zongorista, Don Shirley sofőrje lesz, aki Amerika déli államaiba indul turnézni, oda, ahol a helyiek nem látják szívesen azokat, akiknek más a bőrszínük. Don kifinomult stílusa szöges ellentéte az egykori kidobóember nyers modorának, ám az út során rájönnek, hogy nem is annyira különbözőek.

 

Békási mozi esték

A Békásmegyeri Közösségi Ház újra filmvetítésekkel várja a békásiakat. Nagy hiányt pótol a mozifilmvetítések bevezetése, hiszen a környéken klasszikus filmszínház nincs- Annyira nincs, hogy a legközelebbi mozifilm nézési lehetőség, mintegy hat kilométerre van az itt lakó emberektől. Ez a városrész egy kisvárosnyi, kb. 25 ezer embernek a lakóhelye, akik ilyen irányú szórakozási lehetőséget nem találnak errefelé. Ez a tény, ez a hiány önmagában is arra ösztönzött bennünket, hogy próbáljuk megteremteni a lehetőségét annak, hogy újra a közösségi filmnézés örömében részesülhessenek azok, akik ezt a szabadidős elfoglaltságot szeretik.

A Közösségi Ház nagyterme, a színháztermünk, amely a 219 fős befogadó képességgel rendelkezik. A mozizás élményét, a közös nevetés élményét, a filmvásznon megjelenített katarzisok, bánatok, örömök közös átélését lehetővé teszi.

Részletek

Dátum:
2019. december 18., szerda
Időpont:
18:00
Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Békásmegyeri Közösségi Ház
Csobánka tér 5.
Budapest, 1039
+ Google Térkép