Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Csipkerózsika – Családi vasárnapok

2019. február 3., vasárnap 10:00

Csipkerózsika – Családi vasárnapok

A VSG Táncszínház előadásában, interaktív zenés táncos mesedarab.

A látványos előadásban többek között feltűnik egy vicces udvari bolond, egy gonosz tündér, a gyönyörű és kedves Csipkerózsika és természetesen a daliás herceg is. Különlegesség, hogy egyes jelenetek a nézőtéren, a közönség bevonásával, interaktívan zajlanak.

Az előadást Kautzky Armand narrációja teszi még érthetőbbé, a gonosz jóstündér Huszárik Kata hangján szólal meg, békaként Kovács Róbertet hallhatjuk.

A gyönyörű reneszánsz jelmezek, a varázslatos mese klasszikus színházi élményt ígér, amelyet 0–100 éves korig minden nézőnek, de leginkább az óvodás és az alsós korosztálynak ajánlunk!

Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.

Jegyár elővételben: 1400 Ft és 1600 Ft, az előadás napján: 1700 Ft és 1900 Ft

Családi jegyár elővételben személyesen: 5600 Ft és 6400 Ft, aznap a helyszínen: 6800 Ft és 7600 Ft

 

Gyerekelőadásink és koncertjeink általában 45–60 perc hosszúak, szünet nélkül.

A bábszínházak után tartott kézműves játszóház és alkotónap pedig 10 órától 13 óráig tart.

Családi jegy megvásárlására is van lehetőség, ez négy jegy áráért öt jegyet tartalmaz.

​​

KLASSZIKUS SZÍNHÁZI ÉLMÉNY, KREATÍV PROGRAMOK, CSALÁDBARÁT KÖRNYEZET

A finom vasárnapi ebéd előtt a Csipkerózsika című interaktív zenés táncos mesedarab – Családi vasárnapok programsorozatunkra várjuk az egész családot. Délelőtt 10 órától színes gyerekprogramokkal, bábszínházzal, mesejátékkal, táncszínházzal, kézműves foglalkozásokkal és koncerttel készülünk.

Korosztályban is igyekszünk a család minden tagjának érdekes programmal készülni. A legkisebbeknek a bábszínház, a nagyobbaknak a táncszínházi előadások, zenés mesejátékok és fantasztikus gyerekkoncertjeinket ajánljuk. A zenekarokat úgy válogatjuk össze a palettára, hogy a hagyományosabb, klasszikusabb jellegű népzenétől egészen a populárisabb, könnyedebb dalokat bemutató koncertekig sok minden megtalálható legyen a repertoárban.

A társulatok és színházak az ország egész területéről érkeznek hozzánk, így olyan előadásokat nézhetnek meg nálunk, melyeket Budapesten máshol nem tudnának megtekinteni.

Klasszikus színháztermünk és kényelmes színházi székeink ősztől mesefigurás párnákkal várják az egészen kicsi nézőinket, hogy biztosan ők is jól lássanak mindent, akár a leghátsó sorokból is. Koncertjeinken, drámapedagógia foglalkozásokon és szabadtéri gyermekrendezvényeinken ezen felül színes babzsákok is várják, hogy a gyerekek kényelembe helyezzék nálunk magukat.

Részletek

Dátum:
2019. február 3., vasárnap
Időpont:
10:00
Esemény kategóriák:
, , , , ,

Helyszín

Óbudai Kulturális Központ
San Marco utca 81.
Budapest, 1032 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 1 388 2373