Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Dúdolj! Ringass! Táncolj! Népzenei koncert babáknak

2019. február 8., péntek 09:1510:00

Dúdolj! Ringass! Táncolj! Népzenei koncert babáknak 02.08.

A programmal olyan zenei élményt kínálunk a babák számára, amely során megismerkedhetnek a magyar népzenével és a népi hangszerekkel. A koncerten a zene mellett a néptánc is szerepet kap. A babák közben kedvükre játszhatnak, kúszhatnak, mászhatnak.

1,5–3 éves korig sok szeretettel várunk minden kicsit.

A foglalkozást vezeti: Paár Julcsi énekes, zeneterapeuta; muzsika: Kortárs Népzenei Társulat. A program házigazdája: Csiki Gergely néptáncpedagógus

Jegyár: 500 Ft

Fotós: Anna Németh Photography

​​

Dúdolj! Ringass! Táncolj! Népzenei koncert babáknak

Családi programjaink mellett több, kimondottan gyermekeknek szóló programsorozatunk is van. Külön kiváltságot jelent, hogy Házunk udvarán a játszótér egész évben várja a levegőzni vágyó gyerekeket és szüleiket. Gyermekprogramjainkkal a legkisebbektől egészen a kamaszokig igyekszünk szórakoztatni és játszva lefoglalni minden korosztályt.

Népzenei koncert babáknak című sorozatunk méltán legnépszerűbb gyermekrendezvényünk, kéthetente kerül megrendezésre ez a rendhagyó baba-mama foglalkozás. Jöjjenek el február 8-án és élvezzék a Népzenei koncert bábáknak című programsorozatunkat. Az élő zenei kíséret varázsa, és a sok dúdoló, kiszámoló, höcögtető játék élvezete, és a foglalkozásvezetők személyes kisugárzása a gyerekek és szüleik-nagyszüleik nagy kedvencévé avatta ezt a programot. Népdalok, mondókák, játékok mellett az édesanyák saját hangjuk és csörgő-zörgő ritmushangszerek segítségével kerülhetünk közelebb babáikhoz, érezve, érzékelve egymás hangulati igényeit. A zene, ritmusok, mozgások mentén történő közös játék, együttlét lehetővé teszi egy összehangoltabb, harmonikusabb anya-gyermek kapcsolat kialakulását. A programmal olyan zenei élményt kínálunk a babák számára, amely során megismerkedhetnek a magyar népzenével és a népi hangszerekkel. A koncerten a zene mellett a néptánc is szerepet kap, mindeközben babák közben kedvükre játszhatnak, kúszhatnak, mászhatnak. A program két vezetője, házigazdája, Csiki Gergely néptáncpedagógus, és Paár Julianna népdalénekesnő.

Helyszín

Csillaghegyi Közösségi Ház
Mátyás király út 11-15.
Budapest, 1039
+ Google Térkép
Telefon:
+36 1 240 0752, +36 30 523 0454