Budapest, III. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Életünk – egészségünk! – A depresszióról II. rész

2019. február 13., szerda 18:00

Életünk – egészségünk! 02.13.

A pszichológia és a kémia találkozása: test és lélek kapcsolata

Az előadások során a leggyakoribb mentális és lelki problémákon keresztül betekintést nyerhetünk a természetes, gyógyhatással bíró növények és terápiás illóolajok világába is.

A depresszióról II. rész. Öröm és derű – elérhető a számomra is?

Előadás-sorozat a testi-lelki egészségünket, közérzetünket érintő mindennapi kérdésekről. Az előadások után beszélgetésre van lehetőség!  Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Előadó(k): Köbel Wolfgang (természetgyógyász), Milbich Marianna Éva (okleveles életmód-tanácsadó)

Az előadások látogatása díjtalan.

Előadás-sorozataink a testi-lelki egészségért
Az Életünk-egészségünk című sorozat viszonylag friss, mindössze néhány éve indult el, de a közönségünk lelkesen látogatja, hiszen az ingyenes előadásokon nagyon fontos mindennapi praktikákat ismerhetünk meg a test és lélek kapcsolatáról, illetve az egészséges életmódról és táplálkozásról is. A február 13-i előadáson a depresszióról és az Öröm és a derű elérhető számomra is? témáról lesz szó.

A Pszichológia és Időfizika előadások már több mint negyed évszázada zajlanak töretlen népszerűséggel csütörtökönként, ahol a világ teremtése iránt érdeklődő hallgatókat várják. Más néven az Univerzum Univerzitás vitafórumokon a lelki és filozófiai problémákról beszélgetnek. A széles skálán való gondolkodásnak egy érdekes műhelye ez, ahol az is megkedveli a tudományokat vagy a csillagászatot, aki eddig elhúzódott előle. Miután ezek fórumok, természetesen menet közben is lehet kérdezni. A Pszichológia tanszék foglalkozásait Barna Fóris Ágnes pszichológus, az Teremtéstan tanszék vitafórumát Kisfaludy György vezeti.

Új előadásként indul el 2018-ban a Transzcendentális meditáció sorozatunk, melynek otthont biztosít a központ.  A Transzcendentális meditáció egyszerű, természetes, könnyen elsajátítható mentális technika, amit kényelmes ülő helyzetben, reggel és este, ülve, csukott szemmel lehet gyakorolni,15–20 percig. A TM rendszeres gyakorlása oldja az idegrendszerben és testben felgyülemlett stresszt. Szeretettel várunk erre is minden érdeklődőt.

Részletek

Dátum:
2019. február 13., szerda
Időpont:
18:00
Esemény kategóriák:
, , , ,

Helyszín

Óbudai Kulturális Központ
San Marco utca 81.
Budapest, 1032 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 1 388 2373